DiyetveKadın
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DiyetveKadın

Hoşgeldin; Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://diyetkadin.yetkin-forum.com/u18
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970

 
AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» tam bu kilodayım .................
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimeÇarş. Ekim 29, 2008 2:39 pm tarafından Admin

» Niso hoşgeldin...............
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 6:03 pm tarafından Admin

» Zayıflama Çayı: Funda yaprağı, mate yaprağı, yeşilçay, biberiye, kekik
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 5:27 pm tarafından Admin

» Çocuğunuz eğlenerek öğrensin..
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:48 pm tarafından Admin

» Çocuğunuzun okul menüsünü takip edin!
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:47 pm tarafından Admin

» Evlat edinilen çocuk sevgiyle büyürse gerçeği kolay kabullenir
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:44 pm tarafından Admin

» Evlat Edinme Nedir
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:43 pm tarafından Admin

» Nimet Çubukçu: Koruyucu aile sayısı artmalı
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:42 pm tarafından Admin

» Evlat Edinme ve Hukuk
Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:42 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
Forum
Forum

 

 Milföylü Pratik Pasta

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin

Admin


Mesaj Sayısı : 426
Kayıt tarihi : 30/08/08
Yaş : 40

Milföylü Pratik Pasta Empty
MesajKonu: Milföylü Pratik Pasta   Milföylü Pratik Pasta Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 5:17 pm

Malzemeler:

10 adet milföy hamuru

3 su bardağı süt

2 yumurta

9 yemek kaşığı tozşeker

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta

2 tepeleme yemek kaşığı un

1 paket vanilya

elemek için pudra şekeri


Yapılışı:

Yumurtaları bir tencerede şekerle tel çırpıcıyla çırpın.

Un, nişastayı ilave edip pişirin. En son vanilyayı ekleyip soğumaya bırakın.

Milföy hamurlarını biraz yumuşayana kadar oda sıcaklığında çözdürün.

Ortadan çapraz olarak kesip üçgenler elde edin.(İsterseniz düz keserek dikdörtgen şeklindede yapabilirsiniz)

Çatalla hamura kabarmaması için batırıp delikler yapın.

Hafif yağlı tepsiye dizip kızarana kadar pişirin.

Bir milföy parçasına soğumuş kremadan sürün. Sonra tekrar milföy koyup tekrar krema sürün.

En son bir milföy parçası daha koyup üzerine pudra şekeri eleyerek servis yapın.

Not: Dilerseniz katların arasına muz dilimleri koyabilirsiniz. Milföyleri yerleştirdiğiniz tepsinin aynısından üzerine kapatarak pişirerekte tamamen kabarmasını önleyip düz parçalar elde edebilirsiniz.


alıntı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://diyetkadin.yetkinforum.com
 
Milföylü Pratik Pasta
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ISPANAKLI PASTA
» CIKOLATALI RULO PASTA
» GENEL PASTA TARIFI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DiyetveKadın :: Yeşil Elma Yemek Tarifleri :: Tatlılar-
Buraya geçin: