DiyetveKadın
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DiyetveKadın

Hoşgeldin; Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://diyetkadin.yetkin-forum.com/u18
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970

 
AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» tam bu kilodayım .................
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimeÇarş. Ekim 29, 2008 2:39 pm tarafından Admin

» Niso hoşgeldin...............
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 6:03 pm tarafından Admin

» Zayıflama Çayı: Funda yaprağı, mate yaprağı, yeşilçay, biberiye, kekik
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 5:27 pm tarafından Admin

» Çocuğunuz eğlenerek öğrensin..
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:48 pm tarafından Admin

» Çocuğunuzun okul menüsünü takip edin!
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:47 pm tarafından Admin

» Evlat edinilen çocuk sevgiyle büyürse gerçeği kolay kabullenir
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:44 pm tarafından Admin

» Evlat Edinme Nedir
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:43 pm tarafından Admin

» Nimet Çubukçu: Koruyucu aile sayısı artmalı
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:42 pm tarafından Admin

» Evlat Edinme ve Hukuk
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 8:42 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
Forum
Forum

 

 İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin

Admin


Mesaj Sayısı : 426
Kayıt tarihi : 30/08/08
Yaş : 40

İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Empty
MesajKonu: İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası)   İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 4:33 pm

Malzemeler:

- 2 su bardağı sıcak sut
- 1 kahve fincanı margarin
- 1 kahve fincanı tereyağı
- 1,5 su bardağı pirinç unu
- 1 cay bardağı badem veya yarim cay bardağı cam fıstığı
- 1,5-2 su bardağı tozşeker

Yapılışı:

- Tereyağı ve margarini geniş bir tavada eritip pirinç ununu ilave ederek tahta kaşıkla sürekli karıştırın. İsterseniz unla birlikte fıstık ya da bademlerinizi de ekleyebilirsiniz.
- Tozşekeri süte ilave edip eritin. Sürekli karıştırarak kavrulmakta olan pirinç ununa ilave edin. Kısık ateşte pişirmeye devam edin.
- Kıvama gelince ateşten alıp soğumaya bırakın.
- Ilınınca derin ve çukur bir kaseye boşaltıp bastırarak sıkıştırın. Kaseyi ters çevirip servis tabağına alin. Ya da resimdeki gibi varsa dondurma kaşığı ile ya da normal kaşıkla sekil verip tabağınıza dizin.
- Badem veya yeşil fıstıkla dekore edip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://diyetkadin.yetkinforum.com
 
İSHAKİYE (Pirinç Unlu, Bademli Osmanlı Helvası)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DiyetveKadın :: Yeşil Elma Yemek Tarifleri :: Tatlılar-
Buraya geçin: